Exercitii de slabit pentru burta si solduri


April 10, 2017 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Exercitii de slabit


Exercitii de slabit pentru burta si solduri

Exercitii de slabit pentru burta si solduri zonele cele mai sensibile la femei. Dar am pregatit video si imagini cu cele mai bune exercitii.
Nu uitati ca putina dieta, un consum mare de apa vor ajuta mult aceste exercitii sa isi atinga scopul.
Orice faci fa prima data usor, usor, pana te acomodezi, daca nu ai facut miscare de multa vreme incepe cu doar 5 sau 3 minute pe zi si apoi mareste treptat!

Slabesti 100% Natrural

Slabesti 100% Natrural

Daca am facut exces intr-o zi si banuim o febra musculara maine atunci seara facem o baie fierbinte cu sare de mare si neaparat o aspirina pentru ca a doua zi sa nu avem o febra de nu putem merge! Da, nu radeti, am vazut de prea multe ori in cat sa nu precizez acest aspect! A doua zi o febra puternica care de fapt poate tine si 3 zile te scoate pur si simplu din circuit, este de departe cea mai mare greseala a incepatorilor!

Video Exercitii de slabit pentru burta si solduri

Acum pentru persoanle ce doresc sa aiba burta si solduri de invidiat pe plaja sau la psicina!
Este un antrenament mai tare de durata mai mare dar si de intensitate mai mare!
La fel si aici nu trebuie sa faceti de la inceput tot exercitiul, luati treptat, 5 minute sau cat puteti pana ajungeti sa-l faceti pe tot.
Acest exercitiu facut o luna de zile zi de zi, pauza samabata si duminica va spun ca ve-ti avea o silueta de viespe 😉

Luati in calcul 5 mese pe zi, slabe pe cat posibil in carbohidrati, fara zahar, paine doar putina de tot dimineata prajita sau chiar si fara, asta doar daca vreti rezultate.
Si urcatul scarilor are un efect senzational daca este facut zilnic si intr-o viteza cat mai mare, fara viteza orice tip de miscare nu va consuma grasime niciodata deci fara viteza nu reusiti decat maxim sa va intretineti greutatea actuala.
Si tot ce am pus aici este fara nici un fel de aparate nici macar o mingie de abdomene!