Exercitii de slabit pentru abdomen


April 7, 2017 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Exercitii de slabit


Exercitii de slabit pentru abdomen

Exercitii de slabit pentru abdomen, cele mai eficiente execitii intr-o colectie utila atat pentru femei cat si pentru barbati.
Abdomenul este o zona destul de greu de lucrat mai ales daca vrei rezultate rapide. Ca sa ajungem la acele “patratele” este nevoie de exercitii diverse dar nu vreau sa fa ascund si dieta!
Video exerciti de baza pentru abdomen:

Cum spuneam casa sa avem patratele trebuie lucrat cat mai diferit, dar nu putem sa mancam 2 prajituri pe zi sau jumatate de paine la o masa!
Incerc mult sa va arat exact cum trebuie facut insa nu vreau sa va mint ca daca faceti doua saptamani aceste exercitii chiar o sa aveti 6 patratele.
Hai sa vedem si de unde plecam, la ce nivel suntem, avem ceva burta, cateva kilograme peste normal, eiii, aici este cheia adevarului, cate mai exact, pentru ca intr-un fel stau lucrurile pentru persoanele cu 5 Kg in plus, altfel pentru cele cu 10 Kg in plus si cu totul altfel pentru cei cu peste 15 – 20Kg in plus.


Aici discutam pentru persoanele cu maxim 5 KG peste, acestea sunt perosanle care pot sa aiba rezultate doar cu astfel de exercitii, pentru ceilalti recomand in primul rand dieta si apoi usor, usor miscare de orice fel chiar si abdomene ajutate cu ridicarile de picioare.
Asta vreau sa acopar pentru persoanele care au multe kilograme in plus sa nu se dezamageasca singuri cu tipul de exerciti de 10-14 zile ca nu-i va ajuta deloc, ba din contra multi or sa fie dezamagiti …Trebuie sa faceti miscarea care puteti, asi alege la inceput pe plimbari cu pas sustinut cred ca de acolo trebuie inceput, dar voi face articole separate pentru toate grupele si atunci se va intelege mai bine ca trebuie facut in functie de numarul de kilograme in plus!

Video exercitii de slabit pentru abdomen cu exercitii cat mai diverse:

Daca vrei vara asta un abdomen de invidiat si ai ceva kilograme in plus gasesti la noi pe site exercitiile necesare!