Exercitii de slabit la picioare


April 6, 2017 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Exercitii de slabit


Exercitii de slabit la picioare

Exercitii de slabit la picioare sau mai bine spus in partea de jos a organismului! Stim ca sunt multe persoane care se ingrasa numai in acesta zona si care sigur ca isi doresc exercitii de slabit la picioare si probabil fese, dar la fese va recomand mai mult o modelare decat slabire, pentru ca dupa slabire este posibil sa fiti foarte dezamagite!

Muschii aflati in acesta zona se pot lucra fiecare in parte sau mai multe grupe deodata ce sincer recomand mai mult pentru ca vom avea o dezvoltare armonioasa.
Nu este tocmai usor de lucrat, daca mergem in orice sala vom vedea mereu libere aceste aparate de zona inferioara sa-i zicem, insa multe persoane nu prefera sala ci vor sa faca acasa aceste tipuri de exercitii si iata ca pentru ei am pregatiti ceva material foarte explicativ de slabit rapid acasa, hai sa-l urmarim:

OK, Vicky lucreaza cu un set de greutati speciale care se gasesc in orice magazin online de specialitate sau la Carrefour, Cora, Auchan, Metro, etc.
Dar dupa cum vedeti Vicky este deja la profesori 🙂 noi cei amatori sau amatoare putem sa incepem aceste exercitii fara acele greutati iar atunci cand o sa facem zeci de repetari foarte, foarte, rapid o sa trebuieasca sa le achizitionam!

Bun, si acum vom lucra cu adevarat tot ce inseamna slabit picioare cu exercitii foarte bune atat pentru fete cat si pentru baieti:

Acum va prezint inca un program si mai complex, program care bine facut va consuma in 10 minute 80-130 de calorii!!!
Din nou fara nici un fel de echipament totul cu greutatea propriului corp!

Nu vreau sa va prezint prea multe sa nu mai stiti pe care sa-l faceti, toate trei facute macar unul pe zi va vor aduce niste rezultate incredibile.
Exista multe tipuri de Exercitii de slabit la picioare pentru sala de forta, unde sunt cel putin 5-6 aparate care ajuta mult fata de miscarile ce se poat face fara aparate.
Ce nu am pus aici pentru ca am banuit ca toata lumea stie ca bicicleta slabaeste si tonifica zona picioarelor si a feselor foarte tare daca este facuta zi de zi.
La fel si saritul coardei este un tip de micare deosebit de bun pentru picioare frumoase la fel si TRX-ul prin lucru la banca si la chinga.
Multi spun miscare o zi, repaus o zi, dar este valabil cand lucram in permanenta adica si sambata si duminica, ei, daca in wekend nu facem miscare atunci eu recomand zi de zi.