Exercitii de slabit dupa cezariana


April 8, 2017 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Exercitii de slabit


exercitii de slabit dupa cezariana

Exercitii de slabit dupa cezariana, trebuie de la inceput sa intelegem ca avem de aface cu o operatie iar recuperarea dupa acesta opertie este una de durata insa asta nu inseamna ca trebuie sa nu facem absolut nimic si sa lasam organismul sa se ingrase cat de tare poate!
Dupa orice tip de nastere fie normala sau prin cezariana, corpul doamnelor este in totalitate modificat. Ai luat cam 10 si 13 kilograme fata de greutatea initiala. Bazinul este largit, uterul este si el mai marit, lucru ce explica de ce abdomenul tau ramane umflat inca ceva timp. Nu te impacienta este absolut normal si poti sa revi la starea ta initila fara prea mult efort!

Cea mai mare problema este cand poti sa incepi dieta fiindca este necesar  sa mananci foarte bine pentru a aputea alapta bebelusul, nu se respecta si in cazul in care bebelusul este trecut de mic pe lapte praf. Totul se rezuma la ce fel de persoana esti de fel, daca iti place sa rontaesti tot felul de produse bogate in carbohidrati o sa cresti mare de tot, daca esti genul sanatos care manaca mese regulate, recomandam noi vreo 5 pe zi iar in aceste mese se manaca carne pe gratar, sau la aburi, salate si mai ales multe fructe atunci o sa revii foarte repede la greutatea initila si chiar mai jos daca iti doresti. Nu uita, fructele se mananca la minim 30 minute dupa sau inainte de masa! Altfel vor fermenta si asta nu ne ajuta la nimic!
Intre mese rontaitul te calmeaza, mananca fructe si legume uscate, intrucat au un continut bogat in fibre si te tin satula pana la urmatoarea masa.

Am inceput cu ce mancam, dar dupa cum o sa vedeti pe acest bolg de slabire vom dicuta la fel de mult despre ce mancam pentru ca este mult mai important decat toate exercitiile dupa lumea asta!
Dar hai sa incepem si cu ceva exercitii care nu pot decat sa ne faca bine.
Prima data plimbariile prin parc sunt nemapomenite, eventual pe cat se poate cu pas mai grabit.
Apoi un pic de gimnastica usoara sau bicicleta daca aevm nu este deloc rea fiindca se poate sta jos mai ales ca va dor picioarele destul de tare.
Zicem noi ca trebuie totul luat usor si zi de zi, astfel ca sa va faca placere si sa ramaneti zi de zi pe drumul cel bun!

Iata cateva filme care va pot ajuta:

In functie de cat a trecut de la nastere puteti sa lucrati primul sau al doilea tip de exercitii de slabit dupa cezariana prezentat in filmulete!